قهوه نیکاراگوئه برای عصاره گیری با دستگاه اسپرسو یا موکا پات طراحی طعمی شده است.
پیشنهاد دمای مناسب برای عصاره گیری این قهوه دمای آب ۹۳ درجه سانتی گراد است . و TDS مناسب آب برای عصاره گیری تا ۱۵۰ ppm پیشنهاد میشود .
قهوه نیکاراگوئه، از نوع قهوه ی عربیکا از آمریکای مرکزی میباشد .

پشتیبانی 24 ساعته

پرداخت در محل

تحویل اکسپرس

ضمانت اصالت کالا
نوع آسیاب | اسپرسو خانگی/موکاپات, اسپرسو صنعتی, ایروپرس, بدون آسیاب, فرنچ پرس, قهوه ساز خانگی, کمکس |
---|---|
وزن | 1 کیلویی, 250 گرمی |
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.