جواب ساده این است:هیچ بهترینی وجود ندارد.
طعم و مزه یک تجربه بسیار فردی است.
تحت تأثیر:
ژنتیک شما، که بر نحوه درک مغز شما ازذائقههای خاص تأثیر میگذارد.
گیرندههای طعم، که میتواندتوسط دارو و رژیم تغییریافته باشند.
آموزش طعم دهی، که به شمایاددهدبهتربتوانید طعمها رابشناسید
تجربیات زندگی ، که میتوانندخاطرات منفی یامثبتی درارتباط بایک طعم داشته باشید.
غذاهایی که اخیراً خوردهاید ،که میتواند گیرندههای طعم شمارانیزتغییردهد.
سطح خلقی و استرس ،که باعث میشودمغزشماطعمها راتغییر میدهد.
به همین دلیل است که وقتی کسی میگوید”قهوه X بهترین است”،منظورآنهااین است که “قهوه X بهترین سلیقه من است”،واین برای شمامفیدنیست.
کافی است که قهوههای مختلفی راامتحان کنید.بهترین مزه قهوه برای شماهمان چیزی است که خودتان کشف میکنید.
از چسبیدن به مارکهای خاص، که منشأ قهوه را از شما مخفی میکند، خودداری کنید.