این سوال بسیاری از مشتریان و عاشقان قهوه است اما قسمتی از جواب آن پیش خود شماست! قبل از شروع بحث این نکته مهم را در پرانتز متذکر شویم:
قهوه ها می توانند ترش، تلخ، شیرین، کاراملی و … باشند. پس اگر قهوه ای را خریداری کردید و از طعم، عطر و … آن، اصلا خوشتان نیامد بر پای بد بودن قهوه نگذارید ممکن است که آن قهوه با سلیقه شما سازگار نبوده، در این صورت بهتر است دانه ای دیگر را انتخاب کنید!
خب! اگر موافقید بیایید جواب سوال را به سه قسمت تقسیم کنیم:
- قسمت اول: مزرعه، فرآوری و رست قهوه
- قسمت دوم: بررسی ویژگی های دانه قهوه
- قسمت سوم: سلیقه قهوه نوشی شما
۱- مزرعه، فرآوری و رست قهوه:
قهوه خوب در وهله اول خوب بودن خود را مدیون پرورش و فرآوری محصول به صورت اصولی و زیر نظر فرد متخصص است تا دانه هایی با کیفیت عالی تولید شود سپس پس از مزرعه باید فرآیند رست توسط فردی بسیار با تجربه و آشنا با علوم رست قهوه انجام شود تا مرحله رست نیز با نهایت کیفیت انجام شود.
تا این جا فرآیندهایی چون پرورش، فرآوری و رست محصول انجام شده است. این مراحل باید با نهایت دقت انجام شده باشد. تا خوب بودن قهوه تضمین شود.